49 dagar utan att köpa nytt garn

Stephen Wests Shawlography-sjal

Igen en vecka utan nytt garn! Och bara så ni vet så har jag suttit hela fredageftermiddag på min LYS och stickat – belönade mig dock med ett piggt set stickmarkörer, handgjorda av en av mina stickvänner.

Denna vecka har jag stickat färdigt höstens Westknits mysteriestickningssjal, Shawlography-sjalen. Kom på att ska jag ge den i gåva i mars måste jag faktiskt sticka slut den NU, inte senare. Trots att jag vävt in garnstumparna medans jag stickat finns det en hel del ännu kvar…

I övrigt kan jag rekommendera Stephen Wests mysteriestickningar: man lär sig en massa nytt i teknikväg (här fanns dock en gammal klassiker från Strukturfilten med, nämligen indiska korsmaskor).

Annars har vi haft lite strul med kissekatten som varit på tandvård och behövt mera kärlek än vanligt. Har varit med andra ord varit sysselsatt med annat, så det har varit lugnt på fabriken den här veckan.

Har också jobbat på en Terrazzo neck-halsvärmare från PetiteKnit (hade tappat en maska i halsen och det gick inte att fixa så nu stickar jag om ett parti) och mina vantar från någon vecka tillbaka (bara tummen kvar men det blev himmelens hål i tumroten så vet inte).

Det rullar på, alltså. Ser fram emot mera färdiga arbeten nästa vecka!

Rester vecka 7

Uppstickat denna vecka 308g, totalt i år 826g.

Rester 226g från sjalen, rätt mycket annars. Nu måste man bara hitta på nåt att göra med dem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s