Pssst, spännande MKAL börjar på fredagen – häng med!

Jag har haft äran att teststicka ett par alldeles härliga fingervantar för en mycket begåvad designer, Heidi Heinrichs.

Tyvärr kan jag inte publicera en bild på dem här, eftersom det är fråga om en mysteriestickning. Men jag rekommenderar den varmt; även om fingervantar så där allmänt kan kännas jobbiga, är anvisningarna enkla att följa (finns både på engelska och finska), och slutresultatet vackert. Mönstret är okomplicerat och består av enkla kablar som fortsätter ända till fingertopparna.

Nu har du en chans att utan kostnad delta i stickningen med start inkommande fredag 22.1. kl. 17 finsk tid i länken ovan. Efter 12.2 kommer du att hamna betala ett litet pris för mönstret, vilket nog är okej och prisvärt det också.

Jag lovar att du inte kommer att bli besviken! Kanske något som vändagsgåva åt din BFF?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s