Underbara Paris och La Bien Aimée

Magnoliorna blommade redan i Paris

Jag lovade förra året sonen att ta honom till Paris genast när jag blivit så pass bra i mitt sjuka ben att jag klarar av att gå längre sträckor.

Det blev nu i mars, vilket visade sig vara olyckligt med tanke på coronan. De första dagarna var allt ok, men redan på söndagen var alla caféer och restauranger stängda, och vi fick köpa mat från buttan.

Inte precis min favorit semestergöra. Men det var säkert tryggast så för oss alla.

Men vi hann vallfärda till La Bien Aimée, Garnaffären med stort G på lördagen.

Garnurvalet var helt ok och servicen varm, men annars måste jag säga att jag var lite besviken. Läget i 13e arrondissementet är minst sagt lite kusligt, och sättet att packa mina underbara uppköp nästan en förolämpning mot materialet – härvorna hamnade i en använd plastpåse.

Återvinning är okej, men… i min LYS slår man in garnen i silkespapper. Bara så ni vet, ifall ni har vägarna förbi Åbo.

I det här fallet har LBA lyckats skapa ett underbart brand på sociala medier och på webben. Synd att inte verkligheten motsvarade den skapade imagen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s