Har du redan ett Ravelry-konto?

Visste du att det finns ett helt eget social medium, Ravelry, för oss handarbetsgalna?

På Ravelry kan du dela med dig bilder om dina projekt, delta i diskussioner och köpa e-böcker samt enskilda mönster av diverse designers. Det finns också en jättestor samling gratismönster ifall det behövs – och allt lagras praktiskt i din profils bokhylla.

Det bästa med Ravelry är att man där befinner sig bland människor som verkligen förstår en. Man kan till exempel ladda upp garnuppköp och mysa om garnen utan att känna sig som en dåre (vilket ofta händer på Facebook…!).

Det är kanske inte visuellt så vacker som andra webbtjänster och på vissa ställen funkar det kanske lite trögt (till exempel att ladda bilder sker på ett mycket föråldrat sätt). Men inget är så farligt att man inte skulle förlåta det, för i utbyte får man en härlig gemenskap av likasinnade stickare och virkare!

Känner du för dig att skapa ett konto kan du ta en titt på min profil. Du är också välkommen att följa mig, ifall du vill!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s