Ett himmelsblått mellanmål

Gissa vad! Jag har fått färdig min Nutkin-tröja! Eller åtminstone all stickning som behövs – ärmarna ligger på badrumsgolvet och tar form så det finns hopp om att jag kan ha på mig den senast på midsommaren.

Midsommarrossjalen som jag arbetat på har däremot stött på problem, liksom också Cusp-sockorna.

Vad gör man då? Jo lägger upp en ny socka! Wohoo! Det här blir Pointelle av Cookie A (passligt just följande modell efter Cusp i boken jag har) och garnet är en ny bekantskap, det handfärgade DK-sockgarnet av Rva Silmusolmu.

Jag gillar både modellen och garnet, även om det blir en aning tjockt med DK-garnet. Men kunde bara inte låta bli att testa!

Nu gäller det att sticka på så att sockorna blir färdiga före alla Nutkin-bitar torkat och måste sys ihop 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s