I mål!

Invincible Summer -sjalen nästan färdig.Min Invincible Summer-sjal är äntligen färdig! Har till och med fått alla ändor avslutade. Nu återstår blockning, och så är det bara att börja använda den. (Här hittar ni annars enormt bra blockningstips!)

Några ord om arbetet. Jag gillade att sticka den; det var en passlig kombination av utmaning med lättare pass som möjliggjorde att man kunde sticka också när man tittade på tv. Gillar inte det ifall man måste supernoggrant räkna maskor – det brukar sluta i katastrof.

Annars var sjalen en teknikövning med brioche-partier med både en och två garn, i-cordkant och -avslutning. Behöver du gnugga hjärncellerna och smida tekniken kan jag verkligen rekommendera denna övning! Ett litet fel fanns i början av mönstret, men det är rättat på Laine Magazines webbplats.

Om designern Susanne Sommer kan ni läsa här. Jag tycker många av projekten verkar intressanta – kommer definitivt att undersöka dem närmare i höst. Bara jag får undanstökat några andra projekt först…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s