Arvegods!

Har köpt mina första ChiaGoo-stickor.Jag har köpt mitt livs dyraste stickor!

Kolla så härliga! Det är fråga om ChiaoGoos set rundstickor med olika tippstorlekar. Har redan lagt upp en ny sjal på treorna 🙂

Får se de hur de funkar. Första känslan är bra, det blir knappt någon skarv alls mellan kabeln och tippen i rostfritt kirurgstål – inte heller mellan tippen och kabelskarven (hmm, nu låter det lite väl jobbigt förklarat. Men kanske ni förstår vad jag menar? Det finns möjlighet till två skarvar men båda löper fint).

Men priset var saftigt – nu hoppas jag på att min son ska få barn som sedan får barn som är väldigt intresserade av stickning… För de här måste man ju bara ge vidare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s