Norskt litet mellanmål

Ett litet litet mellanarbete här… Hittade en spännande bok om små stickningar i norsk stil i realådan på storköpet där vi handlar, och kunde inte motstå frestelsen.

Sonen bläddrade också i boken, och beställde det lilla fodralet ovan till sin telefon. Och eftersom jag som bekant äger mer än tillräckligt med restgarn, passade jag på att sticka ett åt honom.

Det gick snabbt, anvisningarna var till den delen klara att det gick lätt att sticka. Däremot  var ”ett passligt garn i passlig tjocklek” lite väl abstrakt för mig som instruktioner. Tur som är har han en liten iPhone, och den rymdes perfekt i sockan. Min egen telefon skulle inte ha rymts.

Men det fanns vissa riktigt roliga modeller i boken och därför köpte jag den. Min iPad saknar fodral och det fanns ett roligt ex i boken. Och så fanns det också ett par läckra yllebyxor som man kanske kanske kanske kunde prova på.

Kanske. Vem vet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s