Brioche-test med restgarn

briochemössa av restgarnJag håller på och avslutar ett projekt och ni vet hur svårt det kan vara när tankarna redan vandrat i våg till nya härliga möjligheter… Tittade på ett par restgarn som av någon anledning blivit framme på soffbordet, och blev inspirerad; jag har en massa udda  – men fina saker – som inte går ihop med något.

Insidan på briochemössan är precis lika fin som utsidan!

Lyckligtvis finns brioche. I ett brioche-projekt får man gå åt också de konstigaste rabattfynden.

En annan orsak varför jag bara måste testa en ny mössa var att jag köpt den härliga Madelinetoshen nedan och den härliga Concept by Katia Silky Lacen som kompis till den. Har som vision en mössa – tänk så uppiggande, orange och svart till hösten kommer att vara – i brioche. Hittade inget passligt mönster så får väl prova själv.

Rapporterar om hur projektet utvecklas i bloggen. Blir den bra får ni också nånslags anvisningar! (HOPPAS det lyckas!)

En reaktion på ”Brioche-test med restgarn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s