Glada randiga meditationssockor

fullsizeoutput_197dHar varit några dagar på arbetsresa. Programmet brukar vara väldigt tajt och senast kunde jag knappt sova av allt surr i huvudet, så den här gången hade jag plockat med två nystan garn som avkoppling. Inget funkar så bra som stickning som kvällsmeditation!

Tanken var att lite rensa i garnsamlingen, men men… för att få förbrukat ett gammalt garn (den färgglada Crazy Zauberballen) måste jag köpa ett nytt (Austermannen). Summa summarum kan det hända att jag blir på plus med garnen…

Men vem bryr sig!

Sockan på bilden har jag lagt upp på treans stickor (76 maskor), och efter en basresår på 2r+2a har jag bara fortsatt 2 räta maskor vita och 2 räta maskor färggrant.

Nytt för mig var upplägget, provade det elastiska norska upplägget – kolla på videosnutten här hur du ska göra, att förklara det skulle bli jobbigt. Lite fick man nog vispa med stickan, men slutresultatet är hur fint som helst.

Får se ännu hur hälpartiet blir till, måste kanske fixa en annan teknik än vanligen. Med en randig socka blir intagningarna annars lustiga.

Eller ska man bry sig om det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s