Vårstädning i garnkorgen

Jag har idag gått igenom mina garngömmor, alla fyra korgar och en stor byrålåda.

Hittade en massa ofärdiga projekt, bland annat två tröjor som jag stickat i bästa merino till lillen när han var bebis. Minns att jag siktade på en två-årings storlek, men nu har han redan blivit sju, så tajmingen gick måttligt sagt åt pipan 🙂

Det fanns också en hel del sockor för enfotade banditer, mössor som jag ”lånat” stickorna från och två hela paket markörer som jag aldrig använder. Men tydligen har jag tyckt att de skulle vara bra att ha. Nu har jag massor.

Glädjande var att det fanns rätt lite skador. En torkad mask hittade jag. Krossade den med rysning. Nu är alla garnen och de halvfärdig projekten packade i plastpåsar, så ha-ha på er yllen, mina garn äter ni inte upp!

Det skönaste var att slänga bort alla plastgarn i akryl och hopplösa, skrynkliga börjor på jag vet inte vad. Och böjda bambustickor! Jisses vi skrattade åt dem med pojken. De såg ut som avbantade bananer.

Riktigt allt fick inte plats. Nu borde jag skärpa mig och a) hålla mig bort från allt som heter garnaffär b) slutföra några projekt. Det är ju i sig tur att det finns så många oavslutade så alltid när man tröttnar på ett arbete kan man ta itu med ett annat gammalt projekt och låtsas att det är helt nytt.

För tillfället tror jag att jag klarar det.

Hoppas det håller i.

 

En reaktion på ”Vårstädning i garnkorgen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s