Hälsningar från ett färgsprakande Amsterdam!

Jag har vallfärdat! Vi var av och an till det glada Amsterdam förra veckan, och det innebar ett obligatoriskt besök till  garnaffären Stephen och Penelope

Affären är egentligen ganska vanlig, till och med typisk, men Stephen West, Stephen i namnet, är allt annat typisk.

Denna färgsprakande personlighet är en av de mest spännande designers för tillfället. Och också den mest habila kommunikatören – kolla bara in hans innehåll på Instagram eller alla galna filmsnuttar på Youtube! (de får den här bloggen att kännas superdammig!)

Jag har varit sugen på att testa hans modeller redan en tid och köpte i affären ett färdigt modellpaket till en sjal, Askews Me. Den är väldigt sober för att vara en West Knits-modell – svartvit och grafisk, liten som den gröna Välimäki-sjalen jag stickade för en tid sedan.

Trots att jag har en massa halvfärdiga projekt alldeles på slutrakan, måste jag bara testa anvisningarna igår; de funkade jättebra, även om det var mitt första brioche -projekt – eller patentstickning, som det heter på svenska.

Jag tror att det kommer att bli ett härligt projekt – slutprodukten vågar jag inte ens drömma om. Tänk er det här; svart och vit Malabrigo Arroyo, supermjukt merinogarn, klara anvisningar, härlig modell… Det KAN hända att den här får förtur på projektlistan.

Kanske.

 

En reaktion på ”Hälsningar från ett färgsprakande Amsterdam!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s