Kontorsvantar i alpacka

Jag är något som min kollega skulle ha kallat för frusikukku. Jag fryser hela tiden – särskilt på jobbet när jag sitter stilla hela dagen.

Dags att åtgärda det på något vis! Stickade en slags torgvantar för inomhusbruk av alpacka (Machu 100 % Alpaca). Sköna blev de!

Efter att ha lite testat modellen (lånade mönstret från Ingalill Johanssons och Ewa K Anderssons bok ”Stickat i ekologisk ull” från Andina Förlag 2010, men lade till en tumme som den ursprungliga modellen inte hade), tänkte jag faktiskt sticka ett par till min kära syster. Hon om någon är frusen!

Återkommer med anvisningar när jag stickat syrrans. Har på känn att de kommer att leva vartefter paren föds. (Lade annars ur bilden på Instagram (nås på katjahniemi) och fick redan en beställning – två minuter efter att bilden publicerats! Så JA, det blir fler liknande!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s