Vinrött är alltid härligt!

  
Jag har definitivt blivit gammal. Är alldeles hopplöst förtjust i vinrött!

Tre par strumpisar senare insåg jag att jag också behöver en mössa för att nå perfekt balans i höststilen.

Inhandlade (!) två nystan Schachenmayr’s merino extrafine och påbörjade en mössa från boken Pipo on paras från Minerva.

Mössan blir härlig. Men har på känn att det här inte fyller mitt vinrödsbehov… (observera, jag talar faktiskt inte om vinrödsbehov!) Det här är ett strå för rött för min smak. Men har en massa röda strumpisar också, så kommer att använda den här också. Ofta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s