Bara lite, lite, lite…

 Jag var så inspirerad igår efter att jag fotat Ascalonen att jag gick igenom garngömmorna och alla arbeten som blivit på häft; ja, det gick som det brukar gå, beundrade en stund de påbörjade grejerna, men lockades sedan av orörda nystan.

Lyckades hålla mig tills ikväll. Men kunde inte slutligen motstå Sandnes Silk Mohair-garnet. Så nu har jag början till en kofta på stickorna. Jag som aldrig ännu fått ihopsytt något som stickats i bitar!

Hur ska det här sluta? Får jag den färdig, eller slänger dödsboet bort det en dag?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s