Vårfräscht till bastun

Jag är inget vidare på att virka.

Visst har jag lärt mig virka i skolan, men aldrig behövt konsten efter det.

Tills jag beslutade att sticka en matta till bastun på stugan…

Vet inte om den här tekniken har annar namn än ”prövade efter kort googlande på något när jag inte kom ihåg annat”, men det ser ut att bli rätt så bastant, vilket ju är bra för en matta. Och snabbt går det också!

Men med min handstil kräver det styrka, man måste riktigt ta i. Vet inte ännu om det tär mer på min sjuka hand än stickning… Mer är det ju andra handen som arbetar, men att hålla i det styva och tunga arbetet är jobbigt.

Men visst ska vår bastu bli fin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s