Sovsockor

Jag blev bara så inspirerad när jag stack mig in på Sylvi Salonen (! En affär jag inte kunde ha tänkt mig shoppa i för bara fem år sedan) och hittade det här melerade ullgarnet. Det skrek på mig och ville bli sovsockor åt morfar.

Men, precis som med alla andra handarbeten före julen, så stötte jag på motgångar här också. Ett nystan räcker INTE till ett par. Frågan är nu klarar sig morfar med EN socka, eller duger det med olika färger? Eller måste jag faktiskt sticka mig in igen?

Modellen efterapar mössan från förra veckan, vriden resor. Tänkte det kunde sitta bra på en sovsocka.

IMG_1386.JPG

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s