Fy usch för garnstumpar

Även om jag gillar att sticka i färger, hatar jag – ja det är faktiskt det enda rätta ordet – att avsluta garnstumparna när arbetet är färdigt.

Faktum är att det är svårt för mig även om jag stickat enfärgat. Eller vad sägs om den här sockan jag hittade i tvättkorgen i veckan? Jag har använt paret ett tag med långa snuttar garn i tårna på bägge fötter, men nu tappat bort den andra sockan.

Tycker bestämt man borde kunna köpa avslutning som tjänst nånstans. Anyone, känner någon för det?

20140204-211755.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s